Web & Graphic
Design Solutions

ШТО НУДИ
МЕ

Услуги

Веб дизајн и развој

Нашиот тим на експерти за дизајн и развој ќе се погрижи за изработка на професионална веб страна за вашиот бизнис.

Е-трговија

Дизајнираме и развиваме Е-продавници кои се безбедни, скалабилни и пријателски за корисниците.

Развој на идентитет - Графички дизајн

Ви помагаме да создадете моќен бренд преку одлични идеи и графички решенија.

Wordpress - Техничка поддршка

Ние нудиме одржување, мониторинг и обновување на WordPress, резервни копии, безбедност и техничка поддршка.

Дизајн на пакување

Jupiter Designs обезбедува висококвалитетни дизајни, пакувања што раскажуваат приказна, за да можете да се истакнете од конкуренцијата.

Responsive дизајн

Нашите веб страни се дизајнирани да изгледаат кул на кој било уред – мобилен, таблет и десктоп компјутери.

КОИ
СМЕ
НИЕ

За нас

Jupiter Designs е дигитална агенција која нуди широк спектар на веб и графички решенија.

Специјализирани сме за веб дизајн и развој, графички дизајн и дизајн на пакување на производи.

Во срцето на нашите услуги, ние нудиме решенија кои комбинираат дизајн и функционалност, создавајќи уникатно и незаборавно искуство за клиентите.

Ќе Ви испорачаме иновации, деловна практичност и многу имагинација при преземање на вашиот бизнис на следното ниво.

КлиентиБЛ
ОГ

Прочитајте ги
нашите вести

КОН
ТАКТ

Споделете ги вашите
идеи со нас
Phone: +389 71 954405
E-mail: info@jupiterdesigns.co

Call Now ButtonCall us