ШТО НУДИ
МЕ

Услуги

Веб дизајн и развој

Нашиот тим на експерти за дизајн и развој ќе се погрижи за изработка на професионална веб страна за вашиот бизнис.

Е-трговија

Дизајнираме и развиваме Е-продавници кои се безбедни, скалабилни и пријателски за корисниците.

Развој на идентитет - Графички дизајн

Ви помагаме да создадете моќен бренд преку одлични идеи и графички решенија.

Wordpress - Техничка поддршка

Ние нудиме одржување, мониторинг и обновување на WordPress, резервни копии, безбедност и техничка поддршка.

Дизајн на пакување

Jupiter Designs обезбедува висококвалитетни дизајни, пакувања што раскажуваат приказна, за да можете да се истакнете од конкуренцијата.

Responsive дизајн

Нашите веб страни се дизајнирани да изгледаат кул на кој било уред – мобилен, таблет и десктоп компјутери.
Call Now ButtonCall us